פתיחים


  • מרק היום

    שאל את המלצר

    35
  • פטריות שמפניון

    ממולאות בגבינת עיזים, על מצע סלט תרד חם, ברוטב פסטו וקולי עגבניות

    49
  • חציל בלאדי

    חציל צרוב בגריל, על מצע טחינה, פסטו, גבינת פטה,
    צ‘ילי מתוק וקונקסה עגבניות ובצל ירוק

    39
  • קבב דגי ים

    קבב דגי ים על פרינה, עם עגבנייה, בצל ופלפל חריף,
    צרובים בגריל, בתוספת קרם חצילים שחור וטחינה ירוקה

    59
  • ארטישוק פסקדוס *

    ארטישוק ממולא בסלמון, גבינת פטה, בזיליקום, בצל ירוק
    וקונקסה עגבניות, מצופה בפרורי פנקו, ברוטב צ‘ילי מתוק ושמנת

    59
  • סביצ‘ה דניס

    קוביות דניס, בצל סגול, קונקסה עגבניות, אבוקדו (בעונה),
    בתיבול שמן זית, לימון וחומץ בלסמי מצומצם, על מצע קרפצ‘יו סלק

    59
  • סשימי טונה אדומה *

    נתחי טונה אדומה, בתיבול לימון ומלח אטלנטי,
    קולי עגבניות, יוגורט עיזים וגוואקמולי אבוקדו

    59
  • פילה ברבוניות אל רומנה *

    פילה ברבוניות על הפלנצ‘ה עם ארטישוק, צרובים בתנור אבן,
    בתוספת כדור גבינת עיזים מטוגן, על מצע יוגורט עיזים ושמנת פסטו

    49
  • קציצות דגים של סבתא

    קציצות דגי ים ברוטב מרוקאי, עם לימון כבוש, נענע וטחינה

    69
  • סלט ישראלי

    מלפפון, עגבניה, בצל/חריף, קצוץ דק דק

    25
  • קרפצ'יו סלמון

    נתחי סלמון פרוס דק, בתיבול שמן זית,
    לימון, חומץ בלסמי, זרי עגבניה ובצל ירוק

    59

* לאוכלי דגים עם חלב.


STARTERS

  • Soup of the Day

    Ask the waiter

    35
  • Champignon Mushrooms

    Stuffed with goat cheese, on a bed of hot spinach in pesto sauce with tomato coulis

    49
  • Baladi Eggplant

    Grilled eggplant on a bed of tahini, pesto, feta cheese,
    sweet chili, and tomato concasse and scallions

    39
  • Sea Fish Kebab

    Sea fish kebab on Moroccan flatbread with grilled tomato,
    onion, and hot pepper, with black eggplant cream and green tahini

    59
  • Artichoke Pescados *

    Artichoke stuffed with salmon, feta cheese, basil, scallion, and tomato
    concasse, topped with panko crumbs, in sweet chili and cream sauce

    59
  • Sea Bream Ceviche

    Cubed sea bream, purple onion, tomato concasse, and avocado (in season),
    seasoned with olive oil, lemon, and reduced balsamic vinegar, on a bed of beet carpaccio

    59
  • Red Tuna Sashimi *

    Red tuna chunks seasoned with lemon and Atlantic salt,
    tomato coulis, goat yogurt, and avocado guacamole

    59
  • Red Mullet El Romano *

    Red mullet fillet, stone-oven grilled, with pickled artichoke and
    fried feta cheese balls on a bed of goat yogurt and pesto cream

    49
  • Grandmother’s Fish Patties

    Fish patties in Moroccan sauce with pickled lemon, mint, and tahini

    69
  • Israeli Salad

    Cucumber, tomato, onion/charif, finely diced

    25
  • Salmon Carpaccio

    Finely sliced salmon seasoned with olive oil, Lemon,
    balsamic vinegar, and tomato and green onion bouquets

    59

* Ingredients include fish and dairy products.