דגים


  • מושט
    120
  • בורי
    120
  • באס
    130
  • מוסר
    130
  • פורל
    140
  • דניס
    140
  • לברק
    140
  • סלמון
    140
  • טונה אדומה
    130
  • ברבוניות
    120
  • לוקוס במשקל - מחיר ל-100 גר'
    35
  • מוסר ים במשקל - מחיר ל-100 גר'
    28

כל מנות הדגים מוגשות עם סלטי הבית, לחם הבית ותוספת לבחירה: פירה תפו"א / פירה בטטה / ירקות מוקפצים / אורז הבית / תפו"א פריזיאן / צ'יפס.

ניתן להזמין כל דג פתוח (פרפר), שלם או פילה.
ניתן להזמין כל דג על הגריל, מטוגן או בתנור אבן.
הזמנת סלטים ללא מנה עיקרית: 50 ש“ח לסועד.


FISH

  • Tilapia
    120
  • Grey Mullet
    120
  • Bass
    130
  • Red Drum
    130
  • Trout
    140
  • Sea Bream
    140
  • Sea Bass
    140
  • Salmon
    140
  • Red Tuna
    130
  • Red Mullet
    120
  • White Grouper - for 100 g
    35
  • Red Drum - for 100 g
    28

ll fish dishes served with homemade salads, homemade bread and side of your choice: mashed potatoes/mashed sweet potatoes/ stir-fried vegetables/rice/Parisienne potatoes/French fries

very variety of fish can be ordered open (butterfly fillet), whole, or filleted
Every variety of fish can be ordered grilled, fried, or stone-oven baked
Salads without main course: 50 NIS per diner

מיוחדים מן הים


  • ריזוטו ברבוניות *

    אורז עגול מבושל ביין לבן, ציר ירקות, זעפרן, שמנת ופרמז‘ן,
    עם פילטים של ברבוניות צרובות

    89
  • פילה לברק קפרזה *

    לברק ממולא בעגבניות, בזיליקום, גבינת עיזים וזיתים מרוקאיים,
    על מצע קרם חצילים, ברוטב חמאת עגבניות מיובשות

    139
  • מוסר ים בנוסח השף

    על מצע קרם זוקיני ונענע, עם ניוקי וירקות גינה,
    ברוטב שום, יין לבן, פטריות וזעפרן

    139
  • פילה סלמון *

    על מצע קרם תפוחי אדמה ופיסטוק, ברוטב עגבניות מיובשות, חרדל ושמנת

    120
  • טונה אדומה *

    על מצע קרם בטטה ועלי תרד, מוקפצים בשמן זית ושום,
    ברוטב שמנת פסטו

    139
  • טריו דגים

    שלושה סוגי דגים, בשלושה רטבים, על מצע שלוש תוספות

    159
  • ארוחת טעימות של השף

    2 מנות פתיחה, 2 מנות ביניים, מנה עיקרית וקינוח

    250 לסועד

כל מנות הדגים מוגשות עם סלטי הבית ולחם הבית.

* לאוכלי דגים עם חלב.


SPECIALTIES FROM THE SEA

  • Red Mullet Risotto *

    Round rice cooked in white wine, vegetable broth, saffron,
    cream, and parmesan cheese, with grilled red mullet fillets

    89
  • Sea Bass Fillet Caprese *

    Sea bass stuffed with tomatoes, basil, goat cheese, and Moroccan
    olives, on a bed of eggplant cream in dried tomato-butter sauce

    145
  • Salmon Fillet *

    On a bed of potato-pistachio cream in dried tomato, mustard, and cream sauce

    139
  • Red Tuna *

    On a bed of spinach and sweet potato cream,
    stir-fried in olive oil and garlic, in pesto cream sauce

    139
  • Fish Trio

    Three types of fish in three sauces, served over three sides

    159
  • Chef’s Sampler

    Samples of two first courses, two second courses, main course, and dessert

    250

Served with homemade salads and homemade bread.
* Ingredients include fish and dairy products.